Rekrutering

Rekrutering zoals het zou moeten zijn

Alleen de beste kandidaten

Boek een gesprek

Waar zitten al die topwerknemers?
Het is bijna onmogelijk om nog gekwalificeerd personeel te vinden. En de kandidaten die je vindt, zijn na een paar jaar weer weg. Je betaalt torenhoge bedragen aan selectiekantoren, maar je krijgt nooit de verhoopte resultaten. Je zou het zelf doen, maar daar heb je geen tijd voor. Klinkt dat bekend? Wist je dat het ook anders kan?

Rekruteren hoeft geen strijd te zijn

Wat als er zo veel vooronderzoek werd gedaan, dat je de teleurstellingen kon overslaan? Wat als je alleen maar kandidaten kreeg voorgeschoteld met de hoogste slaagkans? Dat is hoe wij het doen. Wanneer wij iemand aanbrengen, is het omdat wij echt geloven dat er een klik is. Wat ons anders maakt, is onze research. Als consultant graven we een dimensie dieper dan een rekruteringsbureau.

Hoe het werkt

 • Intakegesprek
  Eerst leren we je bedrijf echt kennen. Dan stellen we de perfecte vacaturetekst op en verspreiden die gericht via de juiste kanalen. We gedragen ons niet als recruiter, maar als HR-medewerker van jouw bedrijf.
 • Precisiezoektocht
  We duiken minstens even diep in de gesprekken met de kandidaten. Wat drijft hen, wat zit er in hun professionele rugzak en waar halen ze voldoening uit? Want werkvoldoening bepaalt of iemand blijft.
 • Het perfecte teamlid
  Alleen de beste profielen stellen we aan jou voor. Dat zijn mensen waar wij volledig achter staan. Daar hebben wij een neus voor. We hebben niet voor niets een slaagpercentage van 80%.

Referenties

 • ‘Het zoeken van een juiste persoon was voor mij niet evident. Ik heb maanden zitten wachten op een juiste werkkracht, maar door Charis is het gelukt.’ – Enermico
 • ‘Charis begreep perfect wie we nodig hadden om te groeien.’ – VentiChim

Omring je met de expertise die je verdient
Vind gekwalificeerde werknemers in een minimum aan tijd.

Vraag een offerte