HR advies

HR-advies en optimalisatie

De hotline voor al jouw personeelszaken

Vraag een prijs op maat

 

Ken jij al je rechten en plichten?
Hoe bespaar je op loonkosten? Waar moet je op letten bij het aanwerven van een werknemer? Wat moet er in een arbeidscontract staan? HR kan zo vermoeiend zijn. Net wanneer je denkt dat je het begrijpt, verandert de wetgeving. Gelukkig hoef je het niet allemaal zelf te weten. Wij adviseren je bij je administratie, loonverwerking en HR-strategie. We zijn geen anoniem callcenter maar iemand die jou bij naam kent.

Noem ons maar James
Ken je dat beeld van die perfecte butler die onzichtbaar is tot je hem roept? Je zoekt iets, en hij doemt op met de oplossing. Dat is wat wij doen voor HR. We vallen je niet onnodig lastig, maar zijn er wanneer je ons nodig hebt. We durven tegengas geven om je te behoeden voor fouten. We zijn een klein en warm team dat je de aandacht geeft die je verdient. We zijn bereikbaar, efficiënt en discreet. Net zoals James.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij leggen HR uit in mensentaal

 • Als partner adviseren we je over je verplichtingen.
 • We brengen je in contact met de juiste diensten.
 • Proactief zoeken we mee naar oplossingen.
 • We screenen en optimaliseren je personeelsbeleid.
 • Je HR-administratie zelf doen? Wij leren je hoe dat moet.

Onze expertisedomeinen:

Onboarding: Bij het aanwerven van een nieuwe medewerker kunnen we je helpen bij het opmaken van een arbeidscontract, een arbeidsreglement, een opstarttraject en nog veel meer. Zo heb jij alles klaarliggen om die nieuwe werknemer professioneel te verwelkomen
Payroll: Medewerkers van een sociaal secretariaat spreken HR-taal. Hierdoor kun je hen moeilijk begrijpen, laat staan controleren. Daarom treden wij op als tussenschakel. We leggen je alles uit in mensentaal en zorgen dat jouw loonverwerking optimaal verloopt.
Talent management: Personeelsverloop kan een bedrijf doen leegbloeden. Daarom is het cruciaal om de tevredenheid en de vaardigheden van je team op peil te houden. Wij adviseren je over functioneringsgesprekken, evaluaties, bijscholingen en opleidingen. Zo houd jij het talent in huis.
Exits: Wanneer een samenwerking ophoudt is het belangrijk dat beide partijen zich gerespecteerd voelen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over het correct opmaken van de ontslagbrief, het berekenen van de opzegtermijn en het voeren van het exitgesprek. Dan ben je zeker dat je aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

“Care and Loyalty for Better Results.”

 

Voor iedereen een formule. Ook voor jou.

 • Een vaste samenwerking:
  In deze formule zijn we jouw externe HR Manager. Voor een vast bedrag staan we een afgesproken aantal uren per maand ter beschikking. Deze formule wordt het meest gekozen door kmo’s.
  Vraag een offerte
 • Op afroep:
  Je contacteert ons wanneer je ons nodig hebt. Wij factureren alleen de tijd die nodig is voor het oplossen van jouw probleem. Zo houd jij je budget onder controle. Ideaal voor startende werkgevers.
  Vraag een offerte
 • Op aanvraag:
  Had je nog een andere werkwijze voor ogen? We werken met plezier iets uit op maat van jouw onderneming. Vertel ons wat je nodig hebt en we vinden samen een werkwijze die bij jou past.
  Vraag een offerte

Referenties

 • ‘We felt like she was part of our team, honestly.’ – The Brain Embassy
 • ‘Met veel plezier blik ik terug op de samenwerking, die bovendien momenteel nog loopt.’ – Comforthome
 • ‘Ze brengt haar expertise naar de tafel, maar staat ook open voor opmerkingen en bijsturingen van ons uit.’ – Koninklijk Museum Voor Kunsten Antwerpen

Omring je met de expertise die je verdient.
Laat je omzet niet lijden onder een gebrek aan HR-kennis.

Laat ons helpen