Over ons

Jouw eigen HR-experts

Leer ons kennen
Neem contact op

 

Wij zijn CLBR Consulting
Onze naam staat bij heel wat bestuurders en CEO’s onder een sneltoets in hun telefoon.

Waarom? Omdat wij alles weten over personeelszaken en recruitment. We nemen de tijd om je uit te leggen wat je moet weten. Wij kennen je bij naam en geven je de aandacht die je verdient. Alleen dan voel je de opluchting dat je onderneming in goede handen is.

Billie – Recruitment Professional

“Super!” Als je die uitroep hoort, dan weet je dat Billie niet ver weg is.
Ze is de vrolijkheid zelve en onze eeuwige optimist. Stralend van de positieve energie geeft ze iedereen meteen een warm gevoel. Je herkent haar aan haar stijlvolle donkere outfits, de stuiterbal waarop ze graag zit om te werken, en aan haar favoriete drankje: een kurkuma-gemberthee met honing. Billie haalt energie uit het verbinden van de juiste mensen. Of je nu een vacature wil invullen of zelf een nieuwe uitdaging zoekt, bij onze zorgzame, zonnige Billie ben je zeker in goede handen.

 

 

Deandra – Recruitment Professional
Sommige mensen zijn empathisch en anderen zijn direct. Deandra is beide. Met haar open persoonlijkheid stelt ze mensen vanaf het eerste moment op hun gemak. Bij haar durft iedereen zichzelf te zijn. Haar droge Antwerpse humor zit daar zeker voor iets tussen.

Deandra’s aanwezigheid gaat wel nergens onopgemerkt voorbij. Je hoort haar meezingen met de radio of enthousiast uitroepen: “Ja, ik heb hier weer een top CV binnengekregen!” Extravert en positief, dus. Haar favoriete kleur is roze. Ze houdt van orde, structuur en ze laat de dingen graag vooruitgaan. Oh, en je ziet haar zelden zonder gsm. Omdat ze jou op de hoogte wil houden en zelf ook niets wil missen!

 

 

Charis – Bestuurder

Starten met personeel zou vlot moeten gaan. Dat is wat ik geloof. Toch lopen heel wat starters en kmo’s vast in wetgeving of papierwerk wanneer ze voor het eerst iemand willen aanwerven. Of ze worden uitgebuit door recruiters die gewin op korte termijn nastreven. Ik geloof dat het anders kan. En dat wou ik bewijzen, met CLBR Consulting. Intussen hebben wij in 2 jaar tijd meer dan 100 werknemers geplaatst. Wij begeleiden onze klanten bij hun eerste stappen als werkgever tot ze klaar zijn voor een eigen HR Manager. En ook nadien komen ze graag nog naar ons voor advies. Ik ben fier op mijn team en dankbaar voor alle mooie klanten op mijn pad. Misschien ben jij wel de volgende?

 

 

 

 

Wij maken onszelf graag overbodig.
Wij houden je niet afhankelijk van onze diensten maar geven je de informatie die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen zelf aan de slag te gaan.
Neem contact op