Over ons

Jouw eigen HR-experts

Leer ons kennen
Neem contact op

 

Wij zijn CLBR Consulting
Onze naam staat bij heel wat bestuurders en CEO’s onder een sneltoets in hun telefoon.

Waarom? Omdat wij alles weten over personeelszaken en de tijd nemen om het je uit te leggen. Wij kennen je bij naam en geven je de aandacht die je verdient. Alleen dan voel je de opluchting dat je HR in goede handen is.

 

Charis – Bestuurder
Ik ben Charis Bongers, de oprichter en bestuurder van CLBR Consulting. Voor mij heeft HR nog weinig geheimen. Ik heb jaren gewerkt in grote HR-organisaties zoals Partena en Liantis. Klanten komen naar mij voor mijn no-nonsense communicatiestijl en mijn helicopterview. Leg je mij een probleem voor? Dan vraag ik door tot ik zicht heb op het gehele verhaal. Dan zoek ik een structurele oplossing met respect voor alle betrokken partijen. Het gevolg? Mijn klanten maken sprongen vooruit, en ik geniet ervan om hen te zien groeien.

📞 0493/563356

📧 Charis@clbrconsulting.com

 

 

 

Deandra – Recruitment Professional
Niets is irritanter dan in het ongewisse blijven wanneer je wacht op een nieuwe werknemer of een nieuwe job. Bij Deandra hoef je daar niet bang voor te zijn. Zij vertelt je op elk moment waar het op staat. Ze stelt je moeilijke vragen maar beantwoordt ook eerlijk de jouwe. Daarna rust ze niet voor ze de perfecte match heeft gevonden. En wees maar zeker dat ze voor je zal vechten. Haar oog voor verborgen talent maakt haar een kei in recruitment. Haar levensmotto? Hakuna matata, oftewel: maak je geen zorgen.

📞 0468/541123

📧 Deandra@clbrconsulting.com

 

 

 

 

Wij maken onszelf graag overbodig.
Wij houden je niet afhankelijk van onze diensten maar geven je de informatie die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen zelf aan de slag te gaan.
Neem contact op