Over ons

Jouw eigen HR-experts

Leer ons kennen
Neem contact op

 

Wij zijn CLBR Consulting
Onze naam staat bij heel wat bestuurders en CEO’s onder een sneltoets in hun telefoon.

Waarom? Omdat wij alles weten over personeelszaken en recruitment. We nemen de tijd om je uit te leggen wat je moet weten. Wij kennen je bij naam en geven je de aandacht die je verdient. Alleen dan voel je de opluchting dat je onderneming in goede handen is.

Charis

Founder & chief inspiration officer

Charis heeft CLBR opgericht om ondernemers te helpen groeien. Zij ziet oplossingen, nog voor jij doorhad dat er problemen waren. Tijdens het rekruteren graaft ze diep en durft ze door te vragen. Heb je een vraag over personeelszaken? Dan zoekt Charis het voor je uit. Naast die gedrevenheid, heeft ze een erg warm karakter. Niet alleen het geluk van haar klanten is belangrijk – ook dat van haar teamleden. Je hoort het: Charis onderneemt met haar hart, niet gewoon voor het geld. En dat merk je aan alles.

Een leuk weetje over Charis? Charis is enorm loyaal. Ze gaat voor haar klanten door het vuur en gooit alle wapens in de strijd om hun belangen te verdedigen.

Deandra

Teamleader & go-getter  

Als Teamleader begeleidt Deandra nieuwe collega’s in hun job. Hen zien groeien en hen langs de zijlijn toejuichen, dat geeft haar voldoening. Daarnaast is Deandra ook Recruiter. Na 14 jaar in de sector vindt ze het nog altijd fantastisch om mensen aan een nieuwe job te helpen. Behalve een gevoelsmens is ze ook een georganiseerde multitasker die veel ballen tegelijk in de lucht kan houden. Wij zien haar als een positieve hogesnelheidstrein. Haar favoriete quote? “Be yourself; everyone else is already taken.”

Een leuk weetje over Deandra? Ze heeft een enorme collectie sneakers en omringt zich graag met kleurrijke spullen. Een zakje M&M’s slaat ze nooit af!

Billie

Recruiter & zonnestraal

Recruiter Billie is een levensgenieter én open boek. Door haar benaderbare persoonlijkheid hebben zowel kandidaten als klanten meteen een klik met haar. En dat leidt tot succesvolle samenwerkingen. Je herkent Billie aan haar modebewuste kledingstijl en haar oprechte glimlach (én aan het feit dat ze altijd meezingt met de radio). Billie is helemaal in haar element als ze mensen aan hun droombaan kan helpen. In haar vrije tijd houdt ze van lekker eten en drinken, creatief bezig zijn en afspreken met vrienden en familie. Een échte bon-vivant dus.

Een leuk weetje over Billie? Ze houdt van haar plantjes en haar katten. Haar levensmotto is “always look on the bright side of life”.

Zahira

HR Support & boekenwurm

Zahira is een echte wereldburger. Ze eet even graag rfissa (een typisch Marokkaans gerecht) als frietjes of pasta. Cultuur is haar ding: ze kan zich uren verliezen in een goed boek en bezoekt in haar vrije tijd graag een museum. En al is Zahira niet de grootste spraakwaterval, ze spreekt wél vlot 4 talen. Bij CLBR biedt ze ons algemene HR-ondersteuning. Ze houdt onze vacatures up-to-date, zoekt mee naar de perfecte kandidaten en helpt bij de administratie. Je herkent Zahira aan haar hoofddoek: die heeft ze trouwens in alle kleuren van de regenboog!

Een leuk weetje over Zahira? Ze heeft het mooie Barcelona achter zich gelaten om bij CLBR te komen werken!

Merlin

Recruiter & zonnestraal

Merlin? Die gaat er écht voor. Zelfs als jij stiekem de hoop hebt opgegeven, vindt zij toch die perfecte job of ideale kandidaat. Net daarom wordt ze altijd blij van onze evaluaties achteraf: ze vindt het heerlijk om te horen hoe gelukkig iemand is op de nieuwe werkplek, en hoe tevreden de klant is met de nieuwe aanwinst. Merlin heeft een vrolijke persoonlijkheid. Haar luide lach is haar handelsmerk. Wie je ook bent, ze gaat altijd met een open houding het gesprek aan. Ze heeft een passie voor bouw, vastgoed en interieur.

Een leuk weetje over Merlin? In haar vrije tijd geniet ze van duiken en hockey. Haar favoriete uitspraak? “Het leven is geen ponykamp!”

Dennis

HR Consultant & sportieveling

Dennis is de rust zelve op kantoor. Hij heeft veel geduld met mensen en is een echte doorzetter. Hij geeft je met veel plezier toelichting over onze kandidaten of over een bepaalde vacature. Dennis houdt ervan om voor mensen een job te vinden die ze écht graag doen, zodat ze kunnen uitkijken naar de toekomst. Daar haalt hij veel voldoening uit. Zijn grote voorbeelden zijn topsporters zoals Carlos Alcaraz en Kevin Debruyne. Zelf sport hij ook graag: voetbal, padel… Geef hem een bal en hij is vertrokken!

Een leuk weetje over Dennis? Hij is een avondmens. Hij is diegene die ’s ochtends drie koppen koffie nodig heeft, maar ‘s avonds nooit moe is.

Amaury

Student & reddende engel

Amaury studeert Bedrijfsmanagement, maar wilde tegelijk hands-on ervaring opdoen in een professioneel kantoor. Gelukkig voor ons, want hierdoor kunnen wij op hem rekenen als polyvalent medewerker. Heb je Amaury aan de lijn? Dan herken je hem zeker aan zijn enthousiaste en behulpzame houding. Dankzij hem kunnen de recruiters zich focussen op hun kerntaak en vlotter resultaten boeken voor onze klanten. Als Amaury niet aan het werk is, kijkt hij voetbal of geniet hij van zijn favoriete cocktail: een Elixir Mule.

Een leuk weetje over Amaury? Zijn favoriete dier is een kat. Zijn motto is “wie niet waagt, die niet wint”.

Wij maken onszelf graag overbodig.

Wij houden je niet afhankelijk van onze diensten maar geven je de informatie die je nodig hebt om vol zelfvertrouwen zelf aan de slag te gaan.

Neem contact op