Vacatures

Op zoek naar werk? Wij staan aan jouw zijde
Bekijk onze vacatures

 

Wil jij meer respect tijdens het solliciteren?
Werk zoeken is vermoeiend. Je wordt afgewimpeld met “We laten nog iets horen”, gevolgd door een grote stilte. Of je botst op uitspraken als: “We mogen niet zeggen voor welk bedrijf we je contacteren”. Informatie achterhouden, mensen van het kastje naar de muur sturen: wij vinden dat niet kunnen. Het is tijd voor verandering. En die verandering, dat zijn wij.

Wij helpen je aan je nieuwe job
CLBR Consulting is geen interimkantoor. We zijn ook geen reguliere recruiters. Ons doel is om een specifieke functie in te vullen in een organisatie die klant bij ons is. We rusten pas als we een match hebben gevonden waarbij zowel de kandidaat als de werkgever “yes!” denkt. En daarbij behandelen we beide partijen evenwaardig. Bij ons krijg jij als kandidaat respect met een grote R.
Onze belofte

 • Bij ons weet je waaraan en waaraf
  Wij vertellen je exact over welke functie het gaat. We houden geen informatie achter en stellen niets mooier voor dan het is. Alleen dan kun jij een geïnformeerde beslissing nemen.
 • Wij volgen je dossier echt op
  Als wij zeggen “Vrijdag weet je meer”, dan is dat zo. Op het einde van het gesprek spreken we af wanneer jij antwoord mag verwachten, en we houden ons daaraan. We laten nooit iemand in het ongewisse.
 • Wij screenen in twee richtingen
  We kennen het bedrijf waarvoor je gaat solliciteren. Meer nog: we zijn er zelf geweest. Daarom kunnen we al je vragen beantwoorden. Dus ja: jij komt op sollicitatie. Maar het bedrijf eigenlijk ook.

Vind een plek waar je wil blijven werken
Wij krijgen vaak bedankmailtjes van kandidaten. Dat is omdat ze tevreden zijn. We zoeken objectief naar de beste oplossing voor iedereen. Niemand profiteert van de andere. Als we werkgevers zouden toelaten om kandidaten uit te buiten, dan blijven die daar niet werken. En als we kandidaten beter afschilderen dan ze zijn, vallen ze uiteindelijk door de mand. Daarom zijn wij altijd radicaal eerlijk tegen alle partijen. En die aanpak heeft succes.

 

Dit is hoe het werkt

 • Kennismaking
  We vertellen je alles over de functie. We doen een diepgaand gesprek waarbij we jou leren kennen. We willen weten waar jij gelukkig van wordt.
 • Sollicitatie
  We stellen je voor aan het bedrijf. Je gaat er op gesprek. Wij houden de vinger aan de pols en brengen je op de hoogte. Je weet altijd hoe het zit.
 • Aanwerving
  Heb je de job? Geweldig! Dan verdwijnen wij uit beeld en ga jij met je nieuwe werkgever verder.

Bekijk onze vacatures
Je kunt niet spontaan bij ons solliciteren, maar volg zeker onze vacaturepagina en onze account op Facebook. Daar plaatsen we regelmatig nieuwe vacatures waar we momenteel geschikte profielen voor aan het screenen zijn.
Bekijk onze openstaande vacatures