Referenties

Dankzij Charis vonden wij op een korte tijdspanne een kandidate voor onze openstaande vacature.

De opvolging en communicatie verliepen heel vlot. Dit aan een correcte prijs. We zullen zeker nog beroep op haar doen.

Gert Gillis – Geroba


Met veel plezier blik ik terug op de samenwerking …die trouwens momenteel nog loopt 😉

Het enthousiasme, het groot inlevingsvermogen en het resultaatgerichte van Charis hebben ervoor gezorgd dat we finaal een goede kandidaat hebben gevonden.
Hetgeen ik erg gewaardeerd heb is de volharding.
Mijn wensen en functievereisten zijn doorheen het zoekproces veranderd. Charis is hier heel professioneel mee omgegaan.
Tot op vandaag ondervind ik van Charis dat ze streeft naar 100 % klantentevredenheid en dat er gewerkt wordt aan een duurzame lange termijn werkrelatie!”

Ingrid D P – Zaakvoerder van Comforthome


Charis begreep perfect wie we nodig hadden om te groeien.

Ik zou zeker terug gebruik maken van Charis haar diensten wanneer we iemand nieuw zouden aannemen aangezien alles vlot en correct is verlopen met onze nieuwe werknemer.
We zijn nog steeds tevreden van hem en hadden geen betere werkkracht kunnen wensen. Dit is ook dankzij de objectiviteit van jou als externe recruiter, aangezien we er eerst sceptisch tegenover stonden.

Charis heeft deze twijfel weggenomen en daar zijn we nog steeds blij om. Charis begreep perfect wie we nodig hadden om te groeien.

Steven S – Zaakvoerder Ventichim


We felt like she was part of our team, honestly.

I have the feeling that Charis was there for us along the road, and really cared about our business and our success. We felt like she was part of our team, honestly.
All the recruitment procedures were handled in a very professional way.
Charis was our business partner, and as business partner, she was not only interested in delivering experienced candidates according to our requirements. She was also committed for us to reach our goals. Hereby understanding the fact that this partnership can last for years. If we succeed and expand, both sides would benefit from this success.

Nir K – Head of global coworking unit of The Brain EmbassyZe brengt haar expertise naar de tafel, maar staat daarbij ook open voor opmerkingen
en bijsturingen van ons uit.

We zijn heel blij dat we voor onze eerste aanwervingen als vzw een beroep kunnen doen op de expertise van Charis. Zij heeft echt de tijd genomen om ons als organisatie te leren kennen: onze waarden, onze belangrijkste stakeholders, hoe wij werken, wat wij belangrijk vinden in een medewerker. Ze brengt haar expertise naar de tafel, maar staat daarbij ook open voor opmerkingen en bijsturingen van ons uit. We zijn nu een knelpuntfunctie aan het invullen waarvoor we in het verleden steeds weinig kandidaten hadden. Door de hulp van Charis bij het opmaken van het
vacaturebericht en de multiposting die zij voor ons hebben gedaan, zien we een grote instroom van kandidaten. Daar kunnen we alleen maar blij mee zijn.”

Ellen G. – HR Manager KMSKA


Het zoeken van een juiste persoon was voor mij niet evident. Ik heb maanden zitten wachten op een juiste werkkracht, maar door Charis is het gelukt.

Michiel K – Zaakvoerder Enermico